Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Duo Askou//Andersen spiller Kai Normann Andersen – toner fra himlen

31. oktober 2017 kl 19:00 - 21:00

“Toner fra himlen” – musik af Kai Normann Andersen og hans samtidige

I år er det 50 år siden den uovertrufne melodi-smed Kai Normann Andersen (1900-1967) døde, og han mindes derfor i år med et væld af udgivelser og arrangementer landet over. Den beskedne herres mange udødelige sange og elskede melodier lever nemlig stadig videre i bedste velgående.

Duo Askou//Andersen (Hanne Askou, violin og Frode Andersen, accordeon) vil fortolke nogle af Kai Normann Andersens kendteste numre og fortælle om komponisten og hans musikalske samtidige og den tid de virkede i. Derfor skal vi både høre klassiske danske strofer af Carl Nielsen, franske fortovsstemninger og fynsk Morten Korch-landidyl af kollegaen (og konkurrenten) Gyldmark.

Kom og nyn med på Skærslipperens Forårssang og Poul Reichardts største hits, og gå hjem med lyden af gamle dage og svundne minder i ørerne i den klassiske duos stemningsfulde instrumentale arrangementer.

Duo Askou//Andersen har udgivet 2 anmelderroste cd’er med danske sange, salmer og folketoner, som der ved koncerten også vil numre fra. Cd’erne kan købes ved koncerten og koster 100 kr.
Læs mere på www.askouandersen.dk

Detaljer

Dato:
31. oktober 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Højby Sognegård
Højbyvej
Odense, 5260 Danmark
+ Google Maps