Bellami og Lune Carlsen på Sejergaardsskolen – EKSTRAkoncert (Support: The Formænd)

Sejergaardsskolen Sejergårdsvej 2, 4340

OBS: EKSTRA-koncert! (Den lignende koncert 31/10 er UDSOLGT) Originale musikere fra Kim Larsen & Bellami drager på en tidsrejse ud ad ”Memory Lane” med respekt for DNA`et bag sangene i en af Danmarks største musiksucceser nogensinde. "Gammel kærlighed ruster ikke" Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind i Bellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

kr.125

Bellami og Lune Carlsen på Sejergaardsskolen (Support: The Formænd)

Koncerten er UDSOLGT - men skriv dig på ventelisten, eller køb billetter EKSTRA-koncerten, onsdag d. 30/10 :-) Originale musikere fra Kim Larsen & Bellami drager på en tidsrejse ud ad ”Memory Lane” med respekt for DNA`et bag sangene i en af Danmarks største musiksucceser nogensinde. "Gammel kærlighed ruster ikke" Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten

kr.125

“Når græsset er grønt” ny CD med nye danske sange v/ Mr. B & DDD

Galleri Wärme Edvard Falcks Gade 3, kl., København V

"Når græsset er grønt" samt "Midsommerdansen" udkom 1. juni i år på diverse streamingtjenester som en venlig sommerhilsen og meddelelse om, at en CD var på vej, efter at den akustiske kvartet "Mr. B & DDD" i april var i studiet. Her indspillede de 7 sange, som i september bliver suppleret med endnu en håndfuld, og resultatet præsenteres ved koncerten i Galleri Wärme i København (mellem Glyptoteket og Hovedbanegården) lørdag d. 2.11 kl. 14:30.