Om forløbet:
- Gør hvad I vil med et roots-orkester under Spil Dansk Ugen: Lav en koncert, skyd en musikvideo, inviter vennerne ud at danse, lav en podcast. Alt er muligt, bare deltagerne lærer noget om musik og projekter.
- ‘Rødder’ er et læringsforløb for nye musikaktører bestående af 2 x workshops, 1 x musikprojekt og 1 x evaluering-session.
- Her får mellem 5-25 nye musikaktører hands-on erfaring med at skabe musikprojekter fra bunden.
- Forløbet lægger ud med to workshops og kulminerer i et musikprojekt under Spil Dansk Ugen 2020, som deltagerne selv planlægger og afvikler.
- Musikken er inden for genren Roots (world, folk, o.a.), og en medarbejder fra genreorganisationen Tempi vil lede og facilitere hele forløbet.
- Et eksklusivt læringsforløb, som er målrettet to Spil Dansk Kommuner, der ønsker at prøve kræfter med et projekt, der går et “spadestik dybere”.
- NB: Deltagerne har adgang til at booke et roots-orkester, som er indeholdt i læringsforløbet (honorar- og transportudgifter er dækket).
Deltagere:
- Et hold/gruppe på mellem 5-25 musikaktører, fortrinsvis unge i alderen 15-30 år (men ikke et krav).
- ‘Rødder’ er for musikaktører med ingen eller meget lidt erfaring i at skabe deres egne musikprojekter.
- Det vigtigste er interessen for at prøve kræfter med konceptudvikling og projektledelse i musikkens verden – og gerne lidt glæde ved roots musik.
Varighed:
- Workshops: To workshops á 4 timer pr. gang.
- Musikprojekt: Projektet kan involvere elementer som musik, dans, sammenspil, sang, komposition, video, talks eller partnerskaber – kun fantasien sætter grænser.
- Evaluering-session: Spørgeskema samt skypemøde á 1 time.
Lokation:
- Workshops: Et velegnet møde-/forsamlingslokale. Kan også være på et kulturhus/spillested eller deciderede mødelokaler, f.eks. ved kommunen. De to workshops skal foregå på samme lokation.
- Musikprojekt: Deltagerne bestemmer selv, hvor deres projekt eller aktivitet skal foregå. Det er en del af opgaven.
Afholdes i perioden:
- I perioden august-november 2020.
- Workshop #1: Én dag i uge 32-36.
- Workshop #2: Én dag i uge 37-41.
- Musikprojekt: Under Spil Dansk Ugen 2020 (26. okt.-1. nov.).
- Evaluering-session: Spørgeskema samt skypemøde i uge 45-47.
Læs arrangørguiden