Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sebastian Band

4. november 2018 kl 19:00 - 22:00

kr.390

Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer Sebastian Band.

En seriøs sværvægter blandt sin generations danske sangskrivere.

Pris i døren: 390 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Nummererede siddepladser i Sal A, Roskilde Kongrescenter

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig, for at drage på Danmarksturne. Det har været et kæmpe ønske for både spillesteder og publikum igen at kunne opleve denne side af Sebastian og nu bliver det endelig muligt. Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere – og hans livebands gennem årene har alle været sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange. Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen.

Omdrejningspunktet for band-koncerterne i efteråret 2018 bliver højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog – suppleret med nye sange fra 2017-albummet ”Sange til drømmescenariet”. Sebastians længe ventede studiealbum, der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1, på listen over de mest solgte i Danmark. Modtagelsen i medierne var fornem og ”Sebastian har næppe sin lige som klassisk sangskriver i Danmark”, lød det i Gaffas anmeldelse. ”…evnen til at skrive sange er stadig enestående”, stod der i Politiken. Berlingske skrev blandt andet at ”Sebastians evne til at fremtrylle eventyrlyst og skønhed er intakt” – og BT skrev om et ”dybt inspireret og kreativt album.”

I mere end 40 år har Sebastian været en af de mest markante og mangesidede musikere Danmark har haft at byde på. Han har solgt mere end 2 millioner plader igennem karrieren, og har givet langt over 2000 koncerter. Og som om det ikke var nok til at holde en mand kørende, så har danskerne også købt mere end 3 millioner billetter til de mange musicals, han har skrevet.

Koncerten afholdes i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Detaljer

Dato:
4. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
kr.390
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Gimle
Phone
46371982
Email
mail@gimle.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Maps