Fyraftenssang i Viborg Domkirke

Viborg Domkirke Sct. Mogensgade 4, Viborg, Danmark

Kom og syng med, når vi i Spil Dansk-ugen fejrer vores danske sangskat. Fællessangen ledsages af forskellige kor fra byen. Fyraftenssang er for sangglade børn og voksne i alle aldre, og vi synger alle hverdage i Spil Dansk-ugen på skift i Viborg Domkirke og Sortebrødre Kirke. Arrangementet varer ca. 30 minutter og det er gratis at deltage. Mandag medvirker Viborg Domkirkes Juniorkor og Spirekor.

Gratis

Fyraftenssang i Sortebrødre Kirke

Sortebrødre Kirke St. Sct. Mikkels Gade 12, Viborg

Kom og syng med, når vi i Spil Dansk-ugen fejrer vores danske sangskat. Fællessangen ledsages af forskellige kor fra byen. Fyraftenssang er for sangglade børn og voksne i alle aldre, og vi synger alle hverdage i Spil Dansk-ugen på skift i Viborg Domkirke og Sortebrødre Kirke. Arrangementet varer ca. 30 minutter og det er gratis at deltage. Tirsdag medvirker sanger Lykke Appelon.

Gratis

Fyraftenssang i Sortebrødre Kirke

Sortebrødre Kirke St. Sct. Mikkels Gade 12, Viborg

Kom og syng med, når vi i Spil Dansk-ugen fejrer vores danske sangskat. Fællessangen ledsages af forskellige kor fra byen. Fyraftenssang er for sangglade børn og voksne i alle aldre, og vi synger alle hverdage i Spil Dansk-ugen på skift i Viborg Domkirke og Sortebrødre Kirke. Arrangementet varer ca. 30 minutter og det er gratis at deltage. Onsdag medvirker Midtjysk Kammerkor.

Gratis

Fyraftenssang i Viborg Domkirke

Viborg Domkirke Sct. Mogensgade 4, Viborg, Danmark

Kom og syng med, når vi i Spil Dansk-ugen fejrer vores danske sangskat. Fællessangen ledsages af forskellige kor fra byen. Fyraftenssang er for sangglade børn og voksne i alle aldre, og vi synger alle hverdage i Spil Dansk-ugen på skift i Viborg Domkirke og Sortebrødre Kirke. Arrangementet varer ca. 30 minutter og det er gratis at deltage. Fredag medvirker Sing4Fun. Efter arrangementet vil der være et lille traktement i domkirken som afslutning på ugen.

Gratis